Μενού Κλείσιμο
Glowing Belly

Διατροφή στην εγκυμοσύνη

Ένα μικρό πλασματάκι μεγαλώνει μέσα σας και αναμφίβολα θέλετε να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να γεννηθεί υγιές.

  • Ποιες τροφές θα πρέπει να αποφύγω;
  • Πως θα λάβω τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά με τόσο έντονη πρωινή ναυτία;
  • Πως θα προσέξω το βάρος μου;

…είναι μερικά από τα συχνά ερωτήματα που δημιουργούνται στις γυναίκες που διανύουν την περίοδο της εγκυμοσύνης .

Οι 1000 πρώτες ημέρες του παιδιού είναι εξαιρετικής σημασίας για την μετέπειτα ζωή του. Οι ημέρες αυτές ξεκινάνε να μετράνε από το σχηματισμό του εμβρύου. Πλέον γνωρίζουμε ότι η διατροφή της μητέρας που κυοφορεί παίζει τεράστιο ρόλο, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή έκφρασης συγκεκριμένων γονιδίων, μια διαδικασία που ονομάζεται επιγενετική. Επομένως, σε αυτό το χρονικό διάστημα καθορίζονται σημαντικοί παράγοντες που συνδέονται με την υγεία του παιδιού –  εμβρύου στην ενήλικη ζωή, ενώ ταυτόχρονα γίνεται η πρώτη διαμόρφωση των διατροφικών του προτιμήσεων.

Μέσω του προγράμματος “Glowing Belly” μπορείτε να είστε σίγουρες ότι έχετε επαρκή διατροφή, καταναλώνετε ασφαλείς τροφές και κάνετε το καλύτερο δυνατό για να φέρετε στον κόσμο ένα υγιές μωρό.

Το πρόγραμμα “Glowing Belly“, περιλαμβάνει:

  • μία συνεδρία 60’ (αρχική για τη λήψη ιστορικού ή επαναληπτική)
  • αποστολή κατάλληλου διατροφικού πλάνου, σύμφωνα με το τρίμηνο κύησης που διανύετε, την εξέλιξη του βάρους σας, διατροφικούς περιορισμούς, εξειδικευμένες περιπτώσεις, παθολογικές καταστάσεις (διαβήτη κύησης, προεκλαμψία)
  • θρεπτικές συνταγές

Μπορείτε να αγοράσετε την υπηρεσία με μεμονωμένες συνεδρίες ή σε μορφή πακέτου ανά τρίμηνο κύησης που περιλαμβάνει 3 μηνιαίες συνεδρίες.

← Πίσω στις υπηρεσίες