Μενού Κλείσιμο
Διατροφή στην εγκυμοσύνη
Glowing Belly

Διατροφή στην εγκυμοσύνη

Ένα μικρό πλασματάκι μεγαλώνει μέσα σας και αναμφίβολα θέλετε να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να γεννηθεί υγιές. Ακολουθώντας μία ισορροπημένη διατροφή στην εγκυμοσύνη, σίγουρα δημιουργείτε τις κατάλληλες βάσεις για να επιτευχθεί αυτό.

  • Ποιες τροφές θα πρέπει να αποφύγω;
  • Πως θα λάβω τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά με τόσο έντονη πρωινή ναυτία;
  • Πως θα προσέξω το βάρος μου;

… είναι μερικά από τα συχνά ερωτήματα που δημιουργούνται στις γυναίκες που διανύουν την περίοδο της εγκυμοσύνης και θα απαντηθούν όλα αυτά μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Διατροφή στην εγκυμοσύνη

Οι 1000 πρώτες ημέρες του παιδιού είναι εξαιρετικής σημασίας για την μετέπειτα ζωή του. Οι ημέρες αυτές ξεκινάνε να μετράνε από το σχηματισμό του εμβρύου. Πλέον γνωρίζουμε ότι η διατροφή στην εγκυμοσύνη παίζει τεράστιο ρόλο, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή έκφρασης συγκεκριμένων γονιδίων, μια διαδικασία που ονομάζεται επιγενετική. Επομένως, σε αυτό το χρονικό διάστημα καθορίζονται σημαντικοί παράγοντες που συνδέονται με την υγεία του παιδιού –  εμβρύου στην ενήλικη ζωή, ενώ ταυτόχρονα γίνεται η πρώτη διαμόρφωση των διατροφικών του προτιμήσεων.

Μέσω του προγράμματος “Glowing Belly” μπορείτε να είστε σίγουρες ότι έχετε επαρκή διατροφή, καταναλώνετε ασφαλείς τροφές και κάνετε το καλύτερο δυνατό για να φέρετε στον κόσμο ένα υγιές μωρό.

Διατροφή στην εγκυμοσύνη

Η υπηρεσία “Glowing Belly“, περιλαμβάνει:

  • 1 συνεδρία 60’ (αρχική για τη λήψη ιστορικού ή επαναληπτική)
  • αποστολή κατάλληλου διατροφικού πλάνου, σύμφωνα με το τρίμηνο κύησης που διανύετε, την εξέλιξη του βάρους σας, διατροφικούς περιορισμούς, εξειδικευμένες περιπτώσεις, παθολογικές καταστάσεις (διαβήτη κύησης, προεκλαμψία)
  • θρεπτικές συνταγές

40€

← Πίσω στις υπηρεσίες