Μενού Κλείσιμο

Επιτρέψτε μου να βοηθήσω!

Επειδή καταλαβαίνω πόσο περιορισμένη είναι χρονικά η οικογενειακή ζωή, όλες οι υπηρεσίες μου έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν από την άνεση του σπιτιού σας. Προσφέρω online συνεδρίες διατροφής μέσω μιας ασφαλούς πλατφόρμας, με διαθεσιμότητα ραντεβού από Δευτέρα έως Σάββατο.

First bites – Πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών

Μάθετε τα πάντα για τη διατροφή του μωρού από τους 6 μέχρι τους 12 μήνες. Μαζί θα αναλύσουμε ποια μέθοδος είναι κατάλληλη για τη σίτιση του παιδιού σας και θα σας βοηθήσω να ξεπεράσετε το άγχος και τους φόβους που κυριαρχούν σε αυτή την κρίσιμη ηλικία. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε (ή να συνεχίσετε) αυτό το ταξίδι με ενθουσιασμό!

Happy eaters – Διατροφή στη νηπιακή και προσχολική ηλικία

Σε αυτή τη συνεδρία μπορούμε να καλύψουμε οποιοδήποτε θέμα διατροφής έχετε στο μυαλό σας, από την επιλεκτική διατροφή και τις δυσκολίες σίτισης έως την μειωμένη ανάπτυξη και τη γενική συμβουλευτική για υγιεινή διατροφή. Συνεργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα ρεαλιστικό πλάνο για το παιδί και την οικογένειά σας, εστιάζοντας στους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Follow up – Επαναληπτική συνεδρία για την παιδική διατροφή

Γίνεται επαναξιολόγηση της διατροφικής πορείας του παιδιού και εφαρμογή επιπλέον τεχνικών για τη βελτίωση της επιλεκτικής διατροφής.

Glowing Belly – Διατροφή στην εγκυμοσύνη

Μηνιαίες συνεδρίες που περιλαμβάνουν σχεδιασμό διαιτολογίου, έλεγχο του βάρους και κατάλληλη διατροφική συμβουλευτική ανάλογα με το τρίμηνο της κύησης το οποίο διανύετε ή άλλους παράγοντες (πολύδιμη κύηση, διαβήτης κύησης, χορτοφαγία κ.ά.)

Healthy mommy – Διατροφή για τη μητέρα

Μία ή περισσότερες συνεδρίες με σκοπό την ισορροπημένη διατροφή στην πολυάσχολη ζωή κάθε νέας μητέρας ή για όλο το χρονικό διάστημα του θηλασμού, λαμβάνοντας υπόψιν τροφικές αλλεργίες του βρέφους και άλλες ιδιαιτερότητες (επιθυμία για απώλεια βάρους, χορτοφαγία κ.ά.)

Οι τιμές των υπηρεσιών είναι τρέχουσες κατά τη στιγμή της δημοσίευσης και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.