Μενού Κλείσιμο

Η συνεργασία μου με τη διατροφολόγο ήταν άψογη. Η Ιωάννα ήταν πάντοτε υποστηρικτική, υπομονετική, με εναλλακτικες ιδεες και προτάσεις, καλά ενημερωμένο υλικό και πάντοτε διαθέσιμη σε οποιαδήποτε απορία ή περιστατικό. Την ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια, για τις γνώσεις που μου παρείχε αλλά και τη ψυχολογική υποστήριξη σ ένα δύσκολο αγώνα.

Μαρία Σταυριανάκη

Εξαιρετική συνεργασία! Με βοήθησε από την έναρξη των στερεών τον 6ο μήνα!κάναμε blw και η μικρή τα παει εξαιρετικά πια στον 14ο μήνα!!

Ειρήνη Νεοφύτου

Πολύ ευχαριστημένη!! Η Ιωάννα είναι γνώστης παιδικής διατροφής και σε κατευθύνει σωστά!

Νίκη

Μανούλες συμβουλευτείτε το thedietlab.gr γιατί πραγματικά μόνο κερδισμένες θα βγείτε!!!!Η Ιωάννα ήρθε πραγματικά στην χειρότερη φάση του μωρού μου με απόλυτη αφαγία κ άρνηση τροφής όπου κανένας παιδίατρος κ άλλος ειδικός δεν ασχολήθηκε με το πρόβλημα μας. Σιγά σιγά όμως τώρα με την Ιωάννα βλέπω αλλαγή στην διατροφή του. Δεν είναι οι παιδίατροι ειδικοί για την διατροφή των μωρών μας!!!!Μόνο μας πιέζουν κ μας αγχώνουν!!!!Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν την Ιωάννα κ δεν νιώθουμε μόνες κ αβοήθητες!!!!

​Άννυ Τ.

Η Ιωάννα με βοήθησε δίνοντας μου ένα απλό και κατανοητό πρόγραμμα για την εισαγωγή των στερεών στους 6 μήνες, λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψιν διατροφικούς περιορισμούς δικούς μου και του μωρού. Το σημαντικότερο είναι όμως ότι μου έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν ως πρώτη φορά μητέρα για να ξεκινήσω να προσφέρω φαγητά στο παιδί μου. Εκτός αυτού, είχε άμεση ανταπόκριση στις απορίες μου, πράγμα εξίσου πολύτιμο. Φυσικά την συνιστώ ανεπιφύλακτα και θα συνεχίσω την συνεργασία μου μαζί της!

Marisa Antonopoulou

Ακολουθούμε τη μέθοδο blw στη κορούλα μας με την έναρξη των στερεών και η Ιωάννα μας βοήθησε πάρα πολύ στα της μεθόδου καθώς και στο πως να δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο γεύμα! Μας σύστησε υγιεινές μεσογειακές επιλογές και παράλληλα με στήριξε πολύ στο θηλασμό καθώς και με ενημέρωσε για τη διατροφή μου κατά τη διάρκεια αυτού. Είναι εξαιρετική επαγγελματίας, φιλική και πρόθυμη να σε βοηθήσει ανά πάσα στιγμή!

Αλεξία Π.

Η Ιωάννα είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και επιστήμονας. Τόσο με την καθοδήγηση και τις συμβουλές της όσο και με το υλικό που παρέχει, βοηθάει τους γονείς να νιώσουν αυτοπεποίθηση και να ανταπεξέλθουν στον ρόλο τους ως φροντιστές. Με μία ολιστική προσέγγιση και με σεβασμό στο παιδί συμβάλλει στη σωστή ανάπτυξή του από τη δική της πλευρά.

Βαργιακάκη Στυλιανή

Πολύ βοηθητική σε ότι αφορά το πρόγραμμα διατροφής του μωρού αλλά και ιδιαίτερα υποστηρικτική και καθοδηγητική στην BLW. Γενικά, με βοήθησε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά καθώς συνέβαλε στο να αποβάλλω το άγχος μου αλλά και να προσφέρω στο μωρό μια ισορροπημένη διατροφή. Ευχαριστούμε πολύ!

Ελευθερία Φ.

Η επικοινωνία μας με βοήθησε πολύ καθώς έμαθα ποιες τροφές μπορώ να δώσω στο μωρό, πότε και πως να κάνω την εισαγωγή των αλλεργιογόνων και πως να προσφέρω ισορροπημένα γεύματα. Το αποτέλεσμα ήταν η μικρή μου να δοκιμάζει φαγητά πιο εύκολα κ εγώ να μην αγχώνομαι! Ευχαριστούμε πολύ!

Ελένη Α.

Η Ιωάννα με βοήθησε πολύ με την διατροφή του παιδιού και μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές που έχω κάνει πράξη τους τελευταίους μήνες. Την ευχαριστώ πολύ!

Έλλη

Η συνεδρία αλλά κυρίως το υλικό που μου στείλατε είναι τόσο βοηθητικό και τόσο κατατοπιστικό που ειλικρινά καθόμασταν με τον άνδρα μου και το διαβάζαμε και λέγαμε ότι πόσα πράγματα θα κάναμε λάθος, αν τελικά δεν κάναμε τη συνεδρία μαζί σας. Το μωρό μας είχε δυσκοιλιότητα και μέσα σε μια εβδομάδα το ξεπεράσαμε ακολουθώντας τις οδηγίες σας. Εμπιστεύτηκα το παιδί μου αλλά και τον εαυτό μου και άρχισα να μη δίνω όλο το φαγητό τελείως αλεσμένο. Το πιο σημαντικό από όλα είναι όμως ότι έμαθα τι ομάδες τροφίμων πρέπει να περιέχει ένα γεύμα του παιδιού ώστε να είναι ισορροπημένο και να περιέχει σίδηρο, που το είχα μεγάλο άγχος γιατί με είχε τρομάξει ο γιατρός μου. Ειλικρινά σας ευχαριστώ!

Ιωάννα Καραγιαννακίδου

Η συζήτηση που κάναμε στην πρωτη συνεδρία μας με βοήθησε παρα πολυ να χαλαρώσω και να εμπιστευτω το παιδι μου. Εχω παρα πολυ δρόμο μέχρι το ιδανικό διατροφικό πλανο αλλά ήδη νιωθω πολυ πιο σιγουρη ότι θα επιτευχθεί με τον καιρό. Με ηρεμησες παρα πολυ και στο κομμάτι του θηλασμού που είχε αρχίσει να γίνεται μεγάλο αγχος και να μου δημιουργει τύψεις και επίσης με κατευθυνες στα σημεία που ήμουν κάπως μπερδεμένη. Βλέπω ήδη διαφορά, πρωτα στη δική μου αντιμετώπιση και μετά με τον καιρό και στο παιδι

Ευαγγελία Γεωργουλα

Η Ιωάννα είναι μια πολύ καλή επαγγελματίας και μας βοήθησε πάρα πολύ με τις συμβουλές της. Πρόθυμη να βοηθήσει και ας είμαστε στο εξωτερικό. Σίγουρα θα την προτιμήσουμε και στο μέλλον!

Μαρία-Ειρήνη Τερζενίδου

Με την Ιωάννα έχω συνεργαστει για την κορούλα μου που κάνει αρκετα επιλεκτικη διατροφη. Εκτός απο εξαιρετικη επαγγελματίας που με εμαθε να σέβομαι και να μην πιέζω το παιδί μου (μιας και κάποιες φορες η αγωνία της σιτισης του παιδιου μας οδηγει στα λαθος μονοπάτια της πίεσης) είναι και πραγματικά πολύ καλός ανθρωπος που νοιάζεται πραγματικά για το παιδί αλλά ταυτόχρονα αφουγγραζεται και την αγωνία του γονιου. Φαινεται πως έχει ασχοληθει ενδελεχώς με το θέμα της παιδικής σίτισης και καθώς εχει την ιδιότητα να σε ακουει προσεκτικά οι λύσεις που προτείνει ειναι προσαρμοσμένες στις δικές σου ανάγκες! Σε ευχαριστουμε για όλα απο καρδιας.

Γεωργια Τ.

Εξαιρετική επαγγελματίας. Κατατοπιστική και επεξηγηματική σε όποια απορία και αν σου δημιουργηθεί και δεν είναι και λίγες ιδίως αν είσαι μαμά για πρώτη φορά. Μπράβο Ιωάννα!!!

Μαρία Τριανταφύλλου

Η Ιωάννα είναι πραγματικά μια εξαιρετική επαγγελματίας, αφενός γιατί μας βοηθάει συνεχώς με τη διατροφή της μικρής μας αλλά κ της δικής μας, αφετέρου γιατί θεωρούμε συνολικά πως η στάση της απέναντι στο ζήτημα της διατροφής είναι άψογο. Κι αυτό γιατί όχι μόνο έχει να σου παραθέσει τις γνώσεις της, αλλά της παραθέτει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πραγματικά ρεαλιστικές μακριά από «ινσταγκραμικες προσεγγίσεις» (όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοώ). Αυτό αφορά και τα υλικά που μας προτείνει (συνήθως απλά και οικονομικά προσιτά σε μια οικογένεια) αλλά και ότι λαμβάνει υπόψη της ότι μια μαμά σήμερα δεν μπορεί να είναι όλη μέρα στην κουζίνα εκ των πραγμάτων. Την ευχαριστούμε πολύ για όλα.

Δανάη Μ.

Εξαιρετική συνεργασια με βοηθησε πολυ να βαλω σε μια σειρα τη διατροφη της μικρης και το πιο σημαντικο πως οτιδηποτε χρειαστω ανταποκρινεται παντα. Ευχαριστω Ιωαννα

Σοφία Κ.

Ευχαριστούμε πολύ για τις άριστες οδηγίες και συμβουλές ! Κατάφερα να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης και να θηλάζω σωστα και 3 χρόνια μετά διατηρούμε στα κιλά αυτά χωρίς κόπο απλά με τις σωστές συμβουλές της Ιωάννας! Επίσης στο δεύτερο παιδί η διατροφικές συμβουλές ήταν απλά αυτό που έπρεπε! Η σωστή διατροφή μας έγινε λατρεία χωρίς κόπο 🙂

Margarita Michailidou

Ευχάριστη επικοινωνία,αρκετά ακριβής και επεξηγηματική στην παρουσίαση της έναρξης στερεών τροφών στο μωρό.Λεπτομερές ιστορικό και χρήσιμα tips και συνταγές για τα πρώτα χρόνια του μωρου.Συνεχής επαφή και άμεση ανταπόκριση σε επικοινωνία που είχαμε για απορίες.Συστηνεται ανεπιφύλαχτα

Μυρτω Κ

Η Ιωάννα με βοήθησε πάρα πολύ να ξεμπλοκαρω και να ξεκινήσουμε στερεές τροφές με μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια. Το υλικό που μου έστειλε είναι πολύτιμο και το συμβουλεύομαι καθημερινά. Επίσης εκτιμώ την ευελιξία και τη δημιουργία ενός εξατομικευμενου προγράμματος διατροφής βασισμένου στις ιδιαιτεροτητες του παιδιού μου.

Τάνια

Ενημερωμένη, κατατοπιστική και πάντα πρόθυμη να απαντήσει στα ερωτήματά μου η Ιωάννα ! Μια ήρεμη δύναμη που χρειάζεται κάθε μαμά κοντά της για την καλύτερη δυνατή διατροφή του μικρού της!!!

Αρετή

Η Ιωάννα είναι καταρτισμένη, ενημερωμένη και σου μεταδίδει τις γνώσεις της απλά και κατανοητά. Έχουμε το εβδομαδιαίο πλάνο διατροφής για το γιο μου (22μηνων) το οποίο και προσπαθούμε να τηρούμε! Plus: οι φανταστικές συνταγές που σου προτείνει.

Κωνσταντίνα

Μας βοήθησε πολύ στο ξεκίνημα των τροφών αλλά κ ως τώρα με τις συμβουλές και προτάσεις της!

Σοφία Τ.

Καταρτισμένη επαγγελματίας.. Φοβερές γνώσεις του αντικειμένου της… Μου έδιωξε τον όποιον φόβο είχα και με βοήθησε να εισάγω τα κόμματια στην διατροφή του γιου μου από 8 μηνών με απόλυτη επιτυχία. Και πάντα διαθέσιμη για να μου λύση όποια απορία μοιράστηκα μαζί της.. Σ ευχαριστώ πολύ Ιωάννα..

Βασιλική Βασιλοπούλου

Η Ιωάννα με βοήθησε πάρα πολύ στην εισαγωγή των στερεών. Πολύ ενημερωμένη, μπορείς να βασιστείς πως ότι σου πει είναι διπλοτσεκαρισμένο! Σίγουρα θα κάνω και το σεμινάριο για τη νηπιακή ηλικία!

Χριστίνα Ζ.

έχω ένα κοριτσάκι 2 χρονών περίπου. παιδεύτηκα πάρα πολύ με το ζήτημα της διατροφής. είχα πάει σε διάφορους ειδικούς, όπως γαστρεντερολόγους, αναπτυξιολόγους κτλ. τελικά η περίπτωση μας δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο. οι συμβουλές και οι προτάσεις της Ιωάννας άλλαξαν άρδην την κατάσταση. μικρές αλλαγές που δεν σου πάει το μυαλό μπορούν να αλλάξουν τη στάση του παιδιού με το φαγητό. έχει πολλές γνώσεις και μεταδοτικότητα. εξηγεί απλά, εύκολα και ασχολείται με την κάθε λεπτομέρεια. ρεαλιστικές προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν από το βαρύ πρόγραμμα της σημερινής μητέρας. άλλαξε την καθημερινότητα μας. την ευχαριστώ πολύ

Χριστίνα Γκ.

Ιωάννα μου ήσουν καταπληκτική! Με βοήθησες πάρα πολύ με το να τα βάλω σε μια σειρά γιατί είχα πολύ άγχος με το θέμα του φαγητού! Και το υλικό που μου έστειλες επίσης πολύ βοηθητικό!

Μαριάννα Φ.

Αφήστε κριτική για τις υπηρεσίες του mommyandme.gr